Not registered? Then you're not seeing all there is to see. Do you want to contribute? Register now by clicking HERE!
www.VNCommodore.com Support Site - Forums Page © 2005 - 2017
    Forums Page 

 
Main Menu

Start Page  
Forums  
Register  
Recipe Book  
Active Topics  
Active Polls  
Forum Search  
Online Auctions  
Online Classifieds  
FAQ  
Greeting Cards  
Guestbook  
Disclaimer  
Contact Us  
Links  
Username:

Password:

Save Password
Forgot your Password?

 
www.VNCommodore.com Support Forums
 All Forums
 General Area
 Technical Modifications
 VN V6 Callais Engine Dies.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  
  Current Topic Rating: Total Rating: 0 | Join the Forum to Rate this Topic at: www.VNCommodore.com Support Forums  

AWBoats
Starting in the driveway



0 Posts

Male

Posted - 22 Mar 2015 :  6:43:10 PM  Show Profile  Visit AWBoats's Homepage Send AWBoats a Private Message  Reply with Quote
 
I have a well maintained, very tidy, one owner example now done 290,000kms and which has not missed a beat until recently. It now occasionally cuts out while being driven and won't restart or after being driven for what-ever distance and left for an hour or two will not restart as a result.

Go to it the next morning and it starts up instantly and runs fine.

This model has the glove box mounted central locking/burglar alarm on/off switch but the problem has happened both with it switch on and off.

I would appreciate responses from anyone who has experienced the same problem with their VN V6 or knows of the actual repair requirement.
Report to Moderator

Cartrite
P Plater


car-ferrari

73 Posts

Male

Posted - 23 Mar 2015 :  10:05:51 AM  Show Profile Send Cartrite a Private Message  Reply with Quote
 
I saw your post on the other Forum,its usually the CAS,if not then you have to work your way thru. the other possibilities including fitting a new fuel pump.
Report to Moderator Go to Top of Page

David
The Guru


simp053

333 Posts

Male

Posted - 27 Mar 2015 :  5:25:25 PM  Show Profile  Visit David's Homepage Send David a Private Message  Reply with Quote
 
I used to have the same issue with my VP, it was one of the coils. I ended up testing all three coil packs and it was only one of them, but I replaced all 3 so as to not have the same issue a little while later.

Have you checked out this topic here to give you the error you might be receiving: Error Codes, how to get them and what they mean

I hope that helps..
 

Cheers,

David
Report to Moderator Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.VNCommodore.com Support Forums © 2005 - 2017 Go To Top Of Page  
This page shown in 0.09 seconds.   Snitz Forums 2000
Do not Click Here
   
 


Currently 136 user(s) online
 
Copyright © 2005 - 2017 by: Greening Computer Services