Not registered? Then you're not seeing all there is to see. Do you want to contribute? Register now by clicking HERE!
www.VNCommodore.com Support Site - Forums Page © 2005 - 2017
    Forums Page 

 
Main Menu

Start Page  
Forums  
Register  
Recipe Book  
Active Topics  
Active Polls  
Forum Search  
Online Auctions  
Online Classifieds  
FAQ  
Greeting Cards  
Guestbook  
Disclaimer  
Contact Us  
Links  
Username:

Password:

Save Password
Forgot your Password?

 
www.VNCommodore.com Support Forums
 All Forums
 General Area
 VN Talk
 VN S1 not firing
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  
  Current Topic Rating: Total Rating: 0 | Join the Forum to Rate this Topic at: www.VNCommodore.com Support Forums  

Timmo891
Starting in the driveway


wrestling-tagteam

1 Posts

Male

 
Posted - 21 May 2014 :  10:39:29 PM  Show Profile Send Timmo891 a Private Message  Reply with Quote
 
Hi guys I'm having a it of troubles atm now last Wednesday my VN was going good, then the next day I started it up, and It was running rough it just sounded like it was running on four cylinders I reversed it and then drove it put it in park, I popped the hood as soon I opened it, it cut out and it now won't start, there is no spark I did the code check which it came up with 12 so now it's got me stumped, I know that the fuel pump works so I was wondering, could this problem be the coil pack/dfi-module that's what I am thinking, and plus the check engine light is on as well.
 

Cheers Timmo
Report to Moderator
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.VNCommodore.com Support Forums © 2005 - 2017 Go To Top Of Page  
This page shown in 0.08 seconds.   Snitz Forums 2000
Do not Click Here
   
 


Currently 48 user(s) online
 
Copyright © 2005 - 2017 by: Greening Computer Services